Internationale Vrouwendag 2024

Bekijk ook wat er landelijk georganiseerd wordt op Internationale Vrouwendag

eindelijk is internationale vrouwendag 2024 in zicht

Het is zover. We kunnen eindelijk nieuws delen over de volgende Internationale Vrouwendag. Het wordt een bijzondere dag! 

Allereerst omdat het 10 jaar geleden is dat Internationale Vrouwendag op deze manier in Alphen aan den Rijn werd georganiseerd. Onze vrijwilliger Esther was hierbij betrokken en vond dit zo inspirerend dat zij het jaar daarom samen met onze vrijwilliger Fatima en nog een aantal vrouwen het weer organiseerde. 

Voor SAVA wordt dit de 8e Internationale Vrouwendag. We begonnen als werkgroep SAVA. Er was wat verloop van vrijwilligers. Maar het was ieder jaar weer een feestje om het te organiseren en te zien hoe al onze bezoekers enthousiast naar huis gingen met de vraag 'volgend jaar wéér?'

Deze Internationale Vrouwendag is het ook bijzonder omdat we voor het eerst deze dag als officiële stichting mogen organiseren. Je kan wel zeggen dat we onze ambitie actief najagen en de nodige stappen hiervoor zetten. We zijn enorm trots dat we inmiddels een prachtig team hebben van 11 vrijwilligers met allemaal een andere achtergrond en passie, wat we gemeen hebben met elkaar is dat we die achtergrond en passie graag inzetten om andere vrouwen te inspireren en motiveren.  

Wil jij ook met jouw passie en talent 
andere vrouwen inspireren? Meldt je dan aan om mee te doen met Internationale Vrouwendag 2024