samenwerken

Samenwerken is voor SAVA is erg belangrijk. Deelnemers komen via lokale contacten of mond-tot- mond reclame bij de cursussen terecht.  “We investeren veel tijd in de gemeente en in de lokale contacten. Je moet die relatie blijvend onderhouden. De steun van de gemeente en lokale partijen is heel belangrijk voor het voortbestaan van onze cursussen.” 

Een goed netwerk draagt enorm bij aan het succes van de deelnemers. We kunnen er daardoor voor zorgen dat deelnemers doorstromen naar vervolgaanbod. Cursisten gaan bijvoorbeeld op snuffelstage, zo ontdekken zij of de baan waar zij van dromen ook echt bij hen past. Zo’n stage geeft goed beeld van wat het betekent om (weer) aan het werk te gaan. Daarom vinden wij het contact met onze lokale ondernemers en organisaties ook zo belangrijk. 

 Samenwerkingspartners zijn erg belangrijk voor onze deelnemers. Het biedt niet alleen kansen voor hen, maar zij kunnen ook bij dit netwerk terecht wanneer ze vragen hebben. In het netwerk van de deelnemers zitten bijvoorbeeld taalmaatjes, geldmaatjes en participatiecoaches. Het is belangrijk om elkaar te kennen.” 

 

SAVA staat altijd open voor samenwerking, want "samen bereik je meer dan alleen".

met ons samenwerken? 

Wij zijn altijd enthousiast om met elkaar iets moois te creëren en hebben veel ervaring met het benaderen van de vrouwen die bij ons komen. 

Heb je een mooi project en sluit  onze missie en visie hier mooi bij aan?