Internationale Vrouwendag 2023

Op zondag 5 maart mochten we na maanden van organiseren eindelijk de deuren openen om Internationale Vrouwendag te vieren. Het was geweldig al die enthousiaste dames te ontvangen. Uiteraard bruiste het bij onszelf al van energie die wij bij het opbouwen al ervaarde met alle standhouders. Iedereen had er zin in. Blije gezichten overal. 

Ruim 600 vrouwen bezochten het event. Van 12.00 tot 18.00 uur was het gebouw gevuld met inspiratie, gezelligheid, ontspanning.  

We hebben weer enorm genoten van het organiseren tot het afsluiten van de dag toe. We bruisen alweer van de ideeën voor volgend jaar. Maar nu gaan we eerst even bijkomen en nagenieten. Deze dag was niet mogelijk geweest zonder onze sponsoren, deelnemers en bezoekers. Wij zijn dankbaar dat we deze dag met jullie allemaal hebben mogen vieren. 

 

Lees hier over de mooie samenwerking in 2023

We hoorden het verhaal van Rahma die vocht voor haar vrijheid en ambitie. Voor haar was zich neerleggen bij haar cultuur en de visie van anderen geen optie. Ook al was het haar verhaal, als je goed luisterde herkende je ook obstakels in je eigen leven. 'Onbeperkt Leefbaar' kwam dichterbij. En dan was er Naomi die zich al jong in een echte mannenwereld staande hield, zij vertelde hoe zij dat ervaart, waar ze tegen aan loopt en hoe ze over zulke drempels heenstapt

Zijn jullie er volgend jaar (weer) bij? 

Heb je ideeën, wil je meedoen of wil je op een andere manier iets toevoegen aan dit jaarlijkse evenement laat dan via het contactformulier weten hoe jij graag wil deelnemen. 

Wie waren onze sponsoren

 

Muziek en de modeshow ontbraken ook dit jaar niet. De mooie creaties door even mooie dames geshowd, de muziek erbij, het maakte het feest compleet en zorgde voor een even bruisende afsluiting als hoe we de dag waren gestart.  

 

Er waren bijzondere hapjes uit diverse culturen, bijzondere workshops ter inspiratie en versterking van de vrouw in ons. Er werd aandachtig geluisterd naar de mooie speech van onze burgermeester die ons aanmoedigde om echt naar elkaar te luisteren, om open te staan voor de verhalen van de ander, juist omdat het ons helpt om elkaar beter te begrijpen.